RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skutt med luftgevær

Sist oppdatert:
Ellinor Christoffersen ble skutt på da hun syklet forbi en fest. Kulen sitter fortsatt i benet.

Tromsø-kvinnen var på ferie i Sandefjord. Natt til søndag syklet hun hjem sammen med sin mann Hans Petter da hun kjente at det gjorde vondt i det høyre benet. Etter en nærmere sjekk oppdaget hun en liten, mørk flekk som blødde. Kvinnen hadde blitt skutt på med luftgevær.

- Det gjorde ikke så vondt akkurat der og da. Men jeg syklet hjem og etter en stund kom smerten, sier Ellinor Christoffersen til Nettavisen.

Ellinor mener hun ble skutt på når hun syklet forbi et hus der flere ungdommer festet. Blykulen som trengte seg langt inn i leggen, noen centimeter ned bak kneet, er vanskelig å operere bort. Ellinor må leve med den, kanskje for resten av livet.

- Jeg synes at det var overraskende og ubehagelig. I første omgang gikk det ikke opp for meg hva som hadde skjedd. Mannen min ble også overrasket og ergerlig, og når vi kom hjem ringte han politiet, sier hun.

Galskap og idioti
Myndighetene var på åstedet etter noen få minutter. Huset der ungdommene festet ble undersøkt, men politiet fant ikke luftgeværet.

- Politiet gjorde en veldig bra jobb. Men ikke uventet fant de ikke mye i huset. Mange av ungdommene som var der forsvant før politiet kom, sier Tromsø-kvinnen.

Legene fortalte Ellinor at det ikke er vanlig å operere denne type skader, med mindre det er helt nødvendig, fordi operasjonen ofte fører til ytterligere komplikasjoner.

- Det er bare galskap og idioti å gjøre noe sånt. Men jeg er verken forbanna eller engstelig. Jeg kommer til å sykle forbi huset igjen. Det er ikke noe å bli hysterisk for, sier Ellinor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere