RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skyggebokset med politiet

Sist oppdatert:
41-åringen ville ikke slåss på ordentlig. Sjekk politiloggen for Oslo her.

(iOslo.no) Her følger et utdrag fra saker behandlet i Oslo politidistrikt 25.-26. februar 2007

Skyggebokset med politiet
Nesten kl. 20.00 ble det meldt om en beruset mann på Grünerløkka som oppførte seg ufint og slo i butikkvinduer, han holdt på å bli påkjørt flere ganger og oppførte seg hissig. Politiet kom til stedet, og opplevde at den 41 år gamle mannen begynte å skyggebokse med politiet. Mannens oppførsel av en sådan karakter at politiet fant det forsvarlig å pågripe skyggebokseren som ble med til arresten i Politihuset.

Blotter på bussen
Fra busslinje 37 ble det søndag ettermiddag meldt om en blotter i 45-årsalderen på buss nr. 37. Mann skal iflg. Vitneobservasjoner ha luktet alkohol, vært ikledd olabukse og mørk jakke. Politiet lykkes ikke med å få tak i blotteren.

Påkjørt i rundkjøring
Litt over kl. 16.00 søndag fikk politiet melding om at to personer var påkjørt i rundkjøringen ved Haugerudhagan i en bil som skal ha kjørt i ca. 60 km i timen. Politiet kom til stedet og fikk fort kontroll på både bilen og føreren. En av de påkjørte, en kvinne på 48 år, ble umiddelbart kjørt til Ullevål universitetssykehus med skader ho hode og hoft. Sjåføren, en 23 år gammel mann, fikk sitt førerkort beslaglagt på stedet, og ble innbrakt for utvidet promillekontroll. Den skadde kvinnen ser ut til å komme fra uhellet uten stor skade.

Stengt akebakke
På bakgrunn av en akeulykke i Korketrekkeren i går nærmere kl. 17.00, valgte politiet å stenge bakken. En 23 år gammel mann kjørte rett inn i en lyktestolpe med en utleiekjelke, og fikk en åpen bruddskade. Den skadde ble kjørt Ullevål universitetssykehus.

Overfalt på vei til vandrerhjem
En kvinne født i 1985 var på vei fra t-banen til et vandrerhjem øverst i Muselunden. På veien ble hun overfalt av to menn, mens dette pågikk kom en tredje mann som skremte vekk de to overfallsmennene. De klarte imidlertid å nappe hennes veske, men denne slapp de da de ble skremt av den nevnte mannen. Kvinnen ble bedt om å anmelde forholdet til nærmeste politimyndighet.

Påkjørt i lyskryss
Like før midnatt ble det meldt om at to kvinner var påkjørt i gangfeltet Torshovgata/Vogtsgate. Bilen som gjorde dette kjørte først fra stedet, men kom tilbake. Det kan hende ulykken skyldes tildekning av lys, men føreren, en 39 år gammel mann, fikk et forenklet forelegg. De påkjørte ble ikke skadet.

Vinglete kjøring på Trondheimsveien
Ved midnattstid ble det også meldt om en bil som vinglet mye i sin kjøring på veien mellom Grorud og Aker Universitetssykehus. Politiet kom til stedet og fikk stoppet bilen som kjørte mellom 30 og 80 km/t. Politiet fikk stoppet bilen ved Aker og den kvinnelige føreren på 21 år ble tatt med til arresten for utvider blodprøve.

Rådyrbukk skutt
Ca. klokken to i natt ble det meldt om en rådyrbukk ca. 1.5 etter Maridalen kirke. Dyret var i live, men hadde trolig stor indre skader pga. ulykke politiet ikke hadde kontroll over. Dyret forsøkte å reise seg opp, men klarte ikke dette. Politiet kom til stedet, og dyret ble avlivet.

Innbrudd i bokhandel
Det ble meldt om et innbrudd i en bokhandel på Vinderen kl. 02.27 natt til mandag. En rute var knut med en blomsterpotte. Politiet fulgte tydelige spor, og en mann ble pågrepet for forholdet. En kvinne er også mistenkt i saken. Den 22 år gamle mannen innrømmet overfor politiet at han hadde stjålet vekslepenger fra bokhandelen, så saken karakteriserer som oppklart men vil også bli gjenstand for en ytterligere gjennomgang.

Gjerde nedkjørt
I morgentimene kom det en melding fra Ulvøya om at en person hadde fått nedkjørt sitt gjerde. Politiets melder mener å vite hvem det er som har gjort dette, og vil anmelde dette forholdet til politiet som skadeverk.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere