RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skylder 750.000 for sextelefoner

Sist oppdatert:
En mann fra Telemark sitter igjen med gigantgjeld etter å ha ringt sextelefoner.

Den enslige mannen har opparbeidet en gjeld på hele 750.000 kroner etter å ha ringt ulike sextelefoner seg i løpet av 2004 og 2005 , skriver VG.

Lensmannen i Fyresdal, Odd Skeivoll, karakteriserer historien som en «trist sak». Siden han er i dette tilfellet både er namsmann og lensmann, skal han etter beste evne forsøke å hjelpe mannen med å komme ut av knipen.

- Litt uhøytidelig kan man si at det under slike omstendigheter hadde vært bedre å ta en tur på strøket, sier Skeivoll til avisen.

Det var lokalavisen Vest-Telemark Blad som fortalte historien lørdag. En bekjent av mannen troppet nylig opp på lensmannskontoret med regningsbunken og fortalte om saken.

Lensmannen har kommet fram til at mannen har små muligheter til å gjøre opp for seg. Forbrukerombudet mener at mannen trolig har plikt til å betale, så sant han ikke er ført bak lyset av sextelefonselskapene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere