*Nettavisen* Nyheter.

Skytedrama i Oslo

Et voldsomt sigøyneroppgjør utfolder seg i hovedstaden lørdag kveld.

06.04.08 03:22

Store politistyrker jaktet lørdag kveld på personer innblandet i sigøyneroppgjøret som pågår i Oslo.

Fotograf Daniel Dale Laabak forteller til Nettavisen at politiet like etter klokken 22 tok seg inn i en leilighet i gata Innspurten på Valle Hovin. Politiet skal være i ferd med å ta seg inn i flere leiligheter i samme område. De søker etter personene som stod bak skytedramaet på Bjølsen ved 21-tiden, og de skal samtidig være på jakt etter våpen. Flere kniver og balltrær skal allerede være konfiskert.

HTML EMBED

Skyting på Bjølsen
Ved 21- tiden lørdag kveld fikk politiet melding om en skyteepisode på Bjølsen i Oslo.

- To personer er pågrepet, én på Bjølsen i forbindelse med skyteepisoden og én et annet sted i Oslo, forteller operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo-politiet til Nettavisen.

Flere biler med personer innblandet i sigøyneroppgjøret kjørte fra Bjølsen til gata Innspurten på Valle Hovin.

Skyteepisoden har trolig sammenheng med sigøyneroppgjøret i Lodalen tidligere på dagen, der tre personer ble sendt på sykehus med knivskader.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: ERIK JOHANSEN (Nettavisen)

Gjemte seg i blokka
Et vitne forteller til Nettavisen at fem politibiler og en sykebil ankom stedet like etter klokken 21 i kveld. Hun forteller videre at det bor flere sigøynerfamilier i blokken, og ifølge naboer skal den ene av sigøynerne som tidligere i dag var innblandet i slagsmålet i Lodalen, ha gjemt seg i blokka.

Den eller de som skal ha avfyrt skuddene ved Bjølsen, skal ha flyktet til Valle Hovin-området, der store politistyrker nå leter etter dem.

Slagsmål tidligere på dagen
Fem personer ble pågrepet i en leilighet - også det i Badebakken på Bjølsen - tidligere lørdag, etter at tre personer ble knivstukket i forbindelse med et internt oppgjør i sigøynermiljøet i Oslo.

Politiet fikk melding om skytingen i Badebakken noen minutter etter klokken 21 lørdag kveld.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.