RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slåss på fergen - knuste lugar

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
To menn kjørt i arresten etter utagerende festing på danskebåten. Les helgens politilogg her.

(iOslo.no) Politiet har hatt en svært travel helg i Oslo, og satte årsrekord med 158 registrerte oppdrag på lørdagskvelden. Også på fredag hadde politiet mye å gjøre. To mannlige passasjerer ombord danskebåten gikk amok. De hadde slåss med hverandre og med vakter, de hadde drevet skadeverk ombord, og det skulle også vise seg at de hadde knust en lugar. De ble satt i skipsarrest og overlevert til politiet 18.30 fredag kveld.

Ville ikke oppgi navn til politiet
OSLO SENTRUM: Kl. 03.01 natt til lørdag fikk politiet telefon fra et serveringssted i Dronningensgate. Det ble opplyst at en dørvakt var slått av en kvinne som hadde oppsøkt stedet. Politiet reiste til stedet og fikk kontakt med den aktuelle kvinnen. Kvinnen nektet å samarbeide med politiet og nektet å oppgi personalia. Kvinnen ble innbrakt til Sentralarresten, men heller ikke i arresten oppga hun noe navn. Kvinnen ble derfor sett på glattcelle. Patruljen anmeldte kvinnen for forholdet.

Kvinne slått ned – polititjenestemenn sparket
OSLO SENTRUM: Kl. 03.03 kom det inn mange nødtelefoner til politiet om at det skulle være slåssing i Rådhusgata. På stedet fikk politiet klarhet i at en kvinne var skallet ned av en mann. Det kunne se ut som om kvinnen hadde brukket nesen samt fått skader på et øye. Det ble rekvirert en ambulanse til den skadde kvinnen. Politiet pågrep gjerningsmannen. Pågrepnes oppførsel ble av patruljen beskrevet som rabiat og han sparket to av politifolkene i ansiktet under pågripelsen.

Mann i rullestol kjørt hjem
FURUSET: Kl. 11.30 lørdag formiddag ved E6 inngang Furuset ble det meldt om en mann i rullestol, Det kom flere meldinger fra bilister som kjørte forbi han. Politiet kjørte mannen hjem.

Truende mann i Sofienbergparken
SOFIENBERG: Kl. 11.56 fra området Helgesens gate/Sofienbergparken kom det melding om en mann som viftet med en ølboks i den ene hånden og et våpen i den andre. Flere patruljer søkte i området og mannen ble pågrepet i Sofienbergparken en stund etter. Våpenet viste seg å være en lighter. Mannen ble pågrepet og kjørt arresten.

Barn kastet flasker i veien
EKEBERG: Lørdag kveld/natt ble det meldt om en sigøynerfest på Ekeberg Skole. Det kom inn melding om barn som kastet flasker i veien. Arrangøren bedt om å rydde på stedet. Dette ble imøtekommet.

Hytte brant ned på Røa
RØA: Lørdag natt ble det meldt om en ubebodd hytte på Røa på ca. 30 kvadratmeter var antent og fullstendig utbrent. Det var ingen personer i eller ved hytta. Brannvesenet lot hytta brenne ned, og det er opprettet brannsak.

Slagsmål i byen – politiet angrepet
OSLO SENTRUM: Kl. 04.55 søndag morgen fikk politiet melding om en kvinne som slåss med to menn i Karl Johans gate. Kvinnen brukte et langt belte som hun slo med. De to mennene var ikke noe bedre da de veltet søppelkasser for å få tak gjenstander de kunne kastet etter kvinnen. Politiet var raskt på stedet med en patrulje og klarte å pågripe de to mennene, men det var først etter at politiet hadde tre patruljer på stedet. Under pågripelsen av den ene mannen, ble en tjenestemann angrepet av en person som kom til stedet. Denne mannen ble også pågrepet. De tre ble kjørt arresten og må svare for skadeverk, forstyrrelse av offentlig ro og orden samt vold mot offentlig tjenestemann.

Spyttet på patruljebil
OSLO: Kl. 05.05 meldte en politipatrulje at det var "bråk" på Legevakta i Storgata. De involverte var slåsskjemper fra tidligere på natten som var på legevakten for å få hjelp med noe. Da politiet kom ble det blant annet spyttet på en patruljebil. Patruljen på stedet klarte å roe gemyttene og nøyde seg med å notere personalia på de involverte.

Kjørte i autovernet - førerkortbeslag
ULVEN: Søndag ble det ved 17.00-tiden meldt om en bil som i høy hastighet kjørte inn i autovernet på Ulvensplitten i vestgående retning. Det var fem personer i bilen, men ingen personskade. Bilen hadde snurret og fått skader i front og en liten bulk i autovernet. Fører er anmeldt for kjøringen og det ble førerkortbeslag.

Lommetyv pågrepet
OSLO: Kl. 00.27 natt til mandag fikk politiet telefon fra en ansatt på restaurant i området rundt Solli Plass. Den ansatte opplyste at de trodde de hadde en lommetyv inne i lokalene. En politipatrulje ble sendt og tok raskt kontroll på en utenlandsk mann som hadde hatt litt lange fingre. En kvinne på stedet opplyste at mannen hadde vært i hennes veske. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

Skulle kjøpe narkotika i Oslo
OSLO: Kl. 01.38 i natt stoppet politiet en bil i krysset Herslebs gate/ Sverdrups g. I bilen satt det tre unge menn fra Solør. området. De opplyste at det var vanskelig få tak i narkotika på hjemlige trakter og at de derfor hadde tatt turen til Oslo for gjøre noen innkjøp. I bilen satt også en noe eldre kvinne som trolig hadde til hensikt å selge narkotika til de tre. Føreren hadde gyldig førerkort, men var tydelig ruset og ble derfor innbrakt mistenkte for kjøring i påvirket tilstand. Bilen som sto midt i veien, ble tauet inn av Viking. Den noe eldre kvinnen ble dessuten innbrakt mistenkt for besittelse narkotika. De to kameratene til bilføreren ble dimittert på stedet og måtte komme seg hjem til Solør på egen hånd.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere