*Nettavisen* Nyheter.

Slått bevisstløs etter naboklage

En 62 år gammel mann fra Skien ble slått bevisstløs da han klaget på bråk i naboleiligheten.

26.01.06 19:28

Tre menn på 19, 20 og 23 år, samt en kvinne på 42 år, sitter nå varetektsfengslet etter å ha overfalt en mann som klaget på festbråk. Mannen skal ha blitt slått bevisstløs, slik at han måtte gjenopplives av en nabo.

- Dette er en veldig alvorlig sak. Vi ønsker jo at man ordner opp seg i mellom i slike situasjoner. Og så blir han møtt med en slik reaksjon. Dette er kjempebrutalt. De fire sitter nå i arrest. De vil bli avhørt i dag, og så får vi se hva som skjer videre, sier operasjonsleder Åge Halvorsen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

De fire voldsutøverne kom hjem fra en fest på byen natt til torsdag, og fortsatte festen i naboleiligheten til 62-åringen. Mannen fikk ikke sove, og ringte på ved 03-tiden for få klage på bråket. Han skal da ha blitt slått ned, og fikk siden flere slag og spark mot hodet.

To naboer hørte bråket, og kom ut på gangen. Der fant de mannen, og startet gjenoppliving. Han ble fraktet til sykehus. Mannen har kommet seg, og er nå hjemme igjen, til tross for at legene ville holde ham til observasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.