RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått bevisstløs med jernstang

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet jakter Stavanger-mann.

(iBergen.no) - Angrepet skal ha skjedd mellom klokken 23 og 24 onsdag kveld, forteller operasjonsleder Terje Hilland ved Bergen Politidistrikt til iBergen.no.

- Det som var dumt var at dette ikke ble meldt til oss før ved halv tre-tiden natt til torsdag. Det som skal ha skjedd er at en mann skal ha blitt slått i hodet med en jernstang. Han skal ha kommet seg til legevakten ved egen hjelp eller ved hjelp av kamerater, og derfra gikk turen til Haukeland Univesitetssykehus der tilstanden ble betegnet som "bare delvis bevisst", forteller Hilland.

Politet leter nå etter en gjerningsmann på rundt 19 år med asiatiske trekk og han snakker Stavanger-dialekt. Han skal ha vært med i en gjeng som overfalt mannen som er skadet.

- Vi kjenner ingenting til foranledningen har. Var det provokasjoner forut, er det et gjengoppgjør osv, så politiet er meget interessert i å komme i kontakt med mulige vitner til ulykken, sier Hilland

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere