*Nettavisen* Nyheter.

Slått med flaske og ranet

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

19 år gammel kvinne ble slått i hodet med en flaske og ranet. Les politiloggen for Oslo her.

14.02.07 16:59

(iOslo.no) Noen saker fra Oslo politidistrikt siste døgn:

Slått med flaske og ranet i Trondheimsveien
Ca. kvart over ni tirsdag kveld fikk politiet en melding fra Urtegata som at en 19 år gammel kvinne var slått i hodet med en flaske og fraranet kr. 2000,- i en leilighet i Trondheimsveien. Politiet rykket ut til stedet. Fikk kontakt med kvinnen og fikk også kontakt med de to mistenkte. Den ene fikk gå, mens den andre er mistenkt i saken og må svare nærmere for dette forholdet.

Sjåfør stakk av fra trafikkulykke
Nærmere kl. 16.30 tirsdag ettermiddag ble en kvinne som kom gående med barnevogn pårygget på Fagerborg. Sjåføren reiste bare videre, men takket være vitneobservasjoner fant politiet fram til sjåføren som ble konfrontert med forholdet og som nå må svare for dette. Kvinnen og barnevognen ble ikke fysisk skadet.

Arv fra Spania?
Tirsdag ettermiddag ringe det en mann i 20-årene til politiet og fortalte at han hadde mottatt et brev om at han hadde arvet penger av en person i Spania. Han ble bedt om å sende kvitteringer og kopi av passet sitt til en spesiell adresse. Trolig er dette et forsøk på svindel, og politiet advarer publikum som tar imot liknende brev. Man bør undersøke slike ting svært nøye før man sender noe fra seg.

Tyveri fra en kjellerbod på Majorstua
En mann på Majorstua opplevde torsdag kveld å ha ubudne gjester på besøk i sin kjellerbod. En sykkel og en ryggsekk var borte. Etter litt leting fant den uheldige mannen i slutten av 20-årene sin sekk i en annen kjellerbod i samme boligkompleks. Saken blir anmeldt på vanlig måte som grovt tyveri fra bolig.

Postkasser brutt opp
Fra Bjølsen ble det nærmere midtnatt meldt om at de var brutt opp minst to postkasser. Det er usikkert om «posttyven» fikk med seg noe, men de som ble utsatt for tyveriet ble varslet og situasjonen ble brakt underkontroll.

Frastjålet lommeboka
På strekningen mellom Nationalteateret og Bogstadveien ble en kvinne ved midtnattstid tirsdag kveld frastjålet sin lommebok av to menn som nappet den ut av hånden hennes. De to forsøkte også å stjele hennes mobiltelefon uten å lykkes. Kvinnen fikk sperret sine kort og inngir anmeldelse på forholdet som er å betrakte som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Tvunget inn i bil i Akersgata
Natt til onsdag fikk politiets Operasjonssentral melding om at en mann på 19 år ble tvunget inn i en bil som da befant seg Lille Tøyen og fraranet sin lommebok. 19-åringen var fysisk uskadd, og han fortalte at det var et par kredittkort samt ca. kr. 1000-1500 i kontanter i nevnte lommebok. Gutten fortalte at han ble tvunget inn i bilen i Akersgata ved at han fikk beskjed om at han ville få juling dersom han ikke gjorde dette. Han satte seg derfor inn i bilen, og skal på et tidspunkt under dette skisma ha blitt overkjørt av bilen over den ene foten. Politiet fikk kontakt med 19-åringen og kjørte han hjem. Han vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Frastjålet veske på pub
Natt til onsdag fikk politiet også melding om at en kvinne var frastjålet sin veske inneholdende diverse personlige eiendeler på en pub i Oslo sentrum. Gjerningspersonene skal ha vært en mann og en kvinne i 40-årene. Den fornærmede kvinnen, en 21-åring, fikk politiets bistand og ble hentet av sin far på stedet. Saken anmeldes i løpet av dagen.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.