RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått med gravemaskin

David Talbot (53) anmelder naboen for vold med gravemaskin.

En årelang nabokrangel nådde sitt foreløpige høydepunkt torsdag. Gårdbruker David Talbot i Sande i Vestfold ble slått i bakken av naboen – med grabben på en gravemaskin.

Til sykehus
- Han slo meg rett i bakken med grabben på en 15 tonns gravemaskin. Jeg tilbrakte store deler av dagen etterpå på sykehuset. Jeg hadde virkelig ikke trodd han skulle gjøre noe så vanvittig, sier Talbot til VG.

Talbot forteller at han lenge har ligget i strid med naboen i lengre tid. I det siste har det dreid seg om grunnarbeid på naboens tomt. Naboen har insistert på at arbeidet medfører graving på Talbots tomt, noe han har motsatt seg.

Slo til
Torsdag begynte likevel naboen med arbeid på gårdbrukerens tomt. Talbot stilte seg i veien for gravingen, og nektet å flytte seg. Da ga naboen beskjed om at hvis ikke han flyttet seg selv, ville graveren gjøre jobben.

Så sagt som gjort. Talbot lå plutselig strak ut på bakken.

Saken er politianmeldt, og lensmann Gina Røvik sier de vil starte etterforskning. Naboen vil ikke kommentere saken overfor VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere