RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått ned med grillrist

Sist oppdatert:
En ansatt ved Akershus universitetssykehus slo ned en ambulansesjåfør med en grillrist.

Det som skulle være en hyggelig sommerfest for ambulansesjåførene på Romerike, endte med at en av sjåførene ble slått ned med en grillrist. Hendelsen skjedde i nærheten av ambulansetjenestens lokaler ved Akershus universitetssykehus natt til lørdag, skriver Romerikes Blad.

Sjåføren ble påført så omfattende ansiktsskader at han måtte legges inn på sykehuset. 33-åringen skal blant annet ha brukket tre tenner og fått en diger flenge i leppa.

Fikk sparken
Mannen som på gikk løs på ambulansesjåføren, var barnehageassistent ved en av barnehagene som tilhører sykehuset. Mandag fikk han sparken.

– Han er ikke lenger ansatt hos oss. Vi synes slik oppførsel er uforenlig med å jobbe i en barnehage, sier Ahus-direktør Arne Lie til Romerikes Blad.

Blind vold
Der som skjedde blir omtalt som en helt umotivert voldshandling. Barnehageassistenten gikk til angrep ambulansesjåføren med en grillrist og en stol, og ga seg ikke før sjåføren gikk i bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere