RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slegge-mann knuste vindu

Så stakk han og medhjelperen av i en liten hvit bil. Les politiloggen.

(iOslo.no) Oslo-politiet har hatt et relativt rolig døgn. Her er noen av de viktigste hendelsene politiet har registrert:

Brann i et sikringsskap på Ullevål

ULLEVÅL: Ca. kl. 14.30 i går ble det meldt om en brann på Ullevål universitetssykehus. Det kom melding om kraftig røykutvikling og at det luktet brent. Det viste seg å ha brent i et sikringsskap. Ca. 100 mennesker, som evakuerte seg selv, kunne gå inn i bygningen igjen etter kort tid. Ingen ble skadet.

Bilbrann i Jerikoveien

FURUSET: I går kveld, ca. kl. 21.45, ble det meldt om brann i en bil i Jerikoveien. Bilen stod i full fyr og var parkert veldig nær et butikklokale. Alle som var i butikken ble evakuert. Ingen personer ble skadd. Brannen ble slukket.

Innbruddsbil med slegge funnet – tyv meldte seg

FURUSET; Omtrent kl. 04.00 fredag morgen ringte en mann til politiet, og fortalte at to personer hadde knust en rute til en storkiosk like ved der han bodde. Umiddelbart etter ble innbruddsalarmen utløst. Vitnet så at to personer med en bag gikk fra stedet. De skulle ha forsvunnet i en liten hvit bil. En hundepatrulje fant den aktuelle bilen i nærheten. I denne lå det bl.a. en slegge og en bag full av sigaretter. Bilen så ikke ut som den var stjålet. Politiet sikret spor.

Litt etter 04.30 ringte en person til politiet og innrømmet at det var han som hadde brutt seg inn i kiosken, og at alt han hadde stjålet lå i bilen. Han ble pågrepet like etter. Mannen fortalte at han hadde lånt bilen av en i familien, og ut fra det mistenkte fortalte, fant politiet en leilighet hvor også mistenkte nr. 2 oppholdt seg. I leiligheten ble det funnet en mengde verktøy som politiet tok med seg med mistanke om at det var stjålet. Saken vil bli etterforsket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere