RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Yang spår at det vil bli mange vulkanutbrudd i 2006.
Yang spår at det vil bli mange vulkanutbrudd i 2006. Foto: Reuters/Scanpix

Slik blir 2006

Sist oppdatert:
Spåmann Henning Hai Lee Yang spår at Bush endelig blir voksen, vulkaner vil våkne til live over hele verden og at Norge vil sloss for egeninteresser.

Henning Hai Lee Yang er en anerkjent spåmann som har skrevet 50 bøker om fagfeltet sitt innenfor astrologi og spådom.

Yang forteller til TV 2 Nettavisen at 2006 vil bli ett år preget av egeninteresser og katastrofer.

- Vi går nå over fra Hanens år til Hundens år. Det har vært en del små uroligheter i slutten av dette året og Hanen liker nemlig å demonstrere. Vi kan bare se på demonstrasjonen i Paris, sier han.

Yang spår at 2006 antageligvis vil bli like dramatisk som 2005 når det gjelder naturkatastrofer.

Hunden representerer nemlig elementet jord, så jord vil spille en stor rolle i 2006. Dermed må man se opp for ras, jordskjelv og vulkanutbrudd. Han nevner jordskjelvet i Pakistan og sier at dette vil forsterkes til neste år.

- Jeg er redd for at en del vulkaner kan blusse opp. De vil nok våkne til live over hele verden dessverre, sier spåmannen.

Bush blir voksen

- President George W. Bush er født i 1946, som er Hundens år, og det som er interessant er at han nærmer seg sitt sekstiende år. I Kina sier man nemlig at man først blir voksen når man fyller 60, så antageligvis vil han bli mer voksen, sier Yang.

I tillegg spår han at USA vil bli mer voksne i sin politikk fremover. Når det gjelder Norge mener han at i 2006 vil nasjonalistiske krefter fortsatt holde hevd.

Yang sier at noe som vil kjennetegne neste år er at vi vil sloss for egneinteresser. Han nevner laksestriden med Russland som et tydelig eksempel på dette. Videre vil Norge sloss for sine fiskeområder, legger han til.

Yang er ikke bare spåmann, men kan i tillegg analysere mennesker og komme med gode råd.

Ari Behn

Må slutte å flørte

Når det gjelder kongefamilien sier Yang at Ari Behn må slutte å flørte så mye, hvis ikke kan det bli en skandale.

- Ari er født i Rottens år, noe som betyr at han er en sjarmerende person som ønsker å leve livet. Men siden han er et medlem av kongefamilien må han nok holde den stramme masken, sier han.

Yang oppfordrer Kong Harald til å ta kontakt med en kirurg som kan rette opp kinnbenet hans. Kinnbenet symboliserer makt og når det detter ned vil makten reduseres.

- Derfor bør Kongen rette opp på sitt kinnbenet sitt, mener Yang.

Djupedal bør lese flere bøker

Ellers mener den populære spåmannen at Djupedal bør lese flere bøker og henviser til kunnskapsministerens mange uttaleser.

- Han har en glipp mellom fortennene sine, noe som kan bety at en person ikke tenker på det man sier før man sier det, sier Yang.

Dermed har Kunnskapsministeren en av to ting å gjøre – lese flere bøker eller gå til tannlegen.

- Dessuten er pene tenner tegn på suksess, sier han.

Hva tror du skjer i 2006? Legg ut spådommen din på Veggavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere