*Nettavisen* Nyheter.

Slik blir julen morsom

Du kan deppe over at du ikke er i et forhold, eller du kan feire din single status. Vi forteller deg hvordan.

08.12.05 21:26

(SIDE2): Julen er høytid for å være sammen med familien og kjærester, og kan være en deprimerende tid for mange. Vi forteller deg hva du kan gjøre om du er singel denne julen.

Hamstre god underholdning
Sørg for at du har huset fylt av gode filmer og bøker. På denne måten har du sikret deg når julen ringes inn, og du begynner å kjede deg over alle dårlige programmer på TV. Velg bøker og filmer som kommer i serier (Harry Potter, The Green Mile, Lost, Frustrerte Fruer osv), og du er garantert underholding i flere timer. Må du absolutt ha en julefilm anbefaler vi en god julekomedie.

Få deg en hobby
Er du lei av at folk spør hva du skal gjøre i julen, og at du aldri har et spennende svar? Ta tak i det og ta opp en hobby. Ta dykkesertifikatet, lær deg å stå på snowboard eller telemark (om du ikke kan der fra før), lær å klatre osv, osv. finn deg en aktivitet du har lyst til å lære, og hvem vet, kanskje du får utvidet din sosial horisont i samme slengen?

Kos deg med julematen
En av de beste tingene ved julen, er all den gode maten. Kjøp inn masse god mat, drikke og godteri og fråts i en egen liten matfest.

Ryk og reis
En av de beste tingene med å være single, er at du har få obligasjoner i juletiden. Nyt det! Bestill en tur til utlandet, og feir jul og nyttår i en annen kultur. Og hvem vet, kanskje har du noen å komme hjem sammen med¿.

Start dine egne tradisjoner
Du trenger ingen kjæreste for å lage gode juletradisjoner. Inviter dine venner på gløgg-kveld, pepperkakebaking, juleverksted osv, og lag dine egne tradisjoner. Om du har lyst til å være litt mindre tradisjonsrik, finn på andre ting som for eksempel museumsbesøk eller paintball.

Kjøp en fantastisk gave¿.til deg selv
Tenk etter hva du ville gitt din partner om du hadde en, og bruk deretter litt mindre enn dette beløpet på en gave til deg selv. Ikke bare sparer du penger, men du får også noe du har ønsket deg. En vinn-vinn situasjon.

Gjør det du vil
Nyt de tingene du liker ved julen. Spill den julemusikken du liker så mye du vil, se julefilmene du elsker og spis den julematen du synes er best. Nyt det.

Start nyttårsforberedelsene tidlig
Start nyttårsplanleggingen tidlig, slik at du er sikker på at du ikke havner på en fest der det kun er par. Om du har energi, kan du selv stå for planleggingen.

Finn en flørt online
Finn en partner online, og bruk julen til å bli bedre kjent med han eller henne.

På TV2 match finner du mange singel menn og kvinner som også er ensom i disse juletider. Kikk her.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.