RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik finner du drømmepartneren

Har du problemer med å finne drømmepartneren? Grunnen kan være at du saboterer deg selv.

Om du har problemer med å finne drømmepartneren kan det hende at det er deg selv som saboterer sjansene for å finne den perfekte match.

Vi forteller deg hva du gjør for å komme ut av den "onde" sirkelen.

1. Du ignorerer dine behov
Mange sier at selv om man har mye å gjøre har man rom for et forhold, men realiteten er ofte en helt annen. Om du er en av mange som prioriterer jobb foran sosiale sammenkomster, blir dine romantiske utsikter også betraktelig begrenset.

Løsning: Ønsker du et forhold, må du også prioritere å møte mennesker, enkelt og greit. Start med minst en aktivitet i uken hvor du møter mennesker og er sosial.

2. Du lar førsteinntrykket bestemme
det er nok noe i at førsteinntrykket ofte er riktig, men man skal ikke bedømme en situasjon for raskt heller. Det er ikke sikkert førsteinntrykket forteller deg hele sannheten og dette kan ødelegge mye for deg.

Løsning: Ikke ta for raske avgjørelser. Bestem deg for å ta en kopp kaffe før du bestemmer deg for om han eller hun er den riktige for deg.

3. Ingen er god nok for deg
Det er ikke det at du ikke skal ha standarder, men ofte kan det være lurt å ikke sette urealistiske krav.

Løsning: Vurder hva som er viktig for deg og sett standardene etter dette. Det viktigste er at dere har kjemien og de samme kjerneverdiene.

4. Du er ikke over ekskjæresten
Har du fortsatt følelser for ekskjæresten din? Sammenligner du alle med eksen kan det blir vanskelig å finne drømmepartneren. Det var vel også en grunn til at det tok slutt mellom dere¿.

Løsning: Ikke sammenlign andre med ekskjæresten din, og tillat deg selv å møte andre. Tenk på deg selv og slutt å leve i fortiden.

5. Du har feil holdning
Har du en negativ holdning til livet, er du heller ikke særlig attraktiv for andre. Det er få som vil være rundt en person som bare klager¿.

Løsning: Tenk positiv og være takknemlig for det som er rundt deg.

Singel? Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Tusener av singel er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere