Slik finner du en kjæreste

Det er ikke lett å finne en kjæreste. Spesielt ikke når man leter. Vi forteller deg hvordan du finner drømmemannen.

17.01.06 17:19

Å finne drømmemannen er ikke gjort på 1-2-3, men du kan aktivt foreta deg diverse for å øke sjansen på å finne den rette. Å endre holdnignen sin til dating kan være første steget i riktig retning.

1 Vær realistisk
Leter du etter en kopi av Brad Pitt er kanskje jakten på drømmemannen virke håpløs. Senk standarene dine til et realistisik nivå, og ikke gå etter noen få parametre. Det viktigste er hvordan dere fungere sammen, ikke hvordan han ser ut. det betyr ikke at du skal ta til takke med hvem som helst, men ikke forkast en mulighet pga av utseende eller andre mindre viktige paramterre. Vær åpen for å bli kjent med alle typer mennekser. Kanskje blir du overrasket!

2. Demp babysnakket
Det sies at menn kan merke på lang avstand om en kvinne er babysyk. Om dette er tilfellet er noe usikkert, men det er et faktum at mange menn kan bli skremt av kvinner som har stort behov for barn og snakker om dette tidlig i et forhold. Unngå babysnakket til du vet hva han føler på dette området. Å få barn med noen i den tidlige fasen av forholdet er kanskje ikke så lurt uansett. Om dette er mannen i ditt liv vil du få mulighet til å vite hans syn på barn før eller senere uansett, og senere er kanskje bedre.

3. Prioritering
Vær like målbevist i ditt partnersøk som du er når du søker etter jobb. Vær alltid beredt på at du kan møte noen, og sørg for å kle deg på en måte som får deg til å føle deg vel.

På jakt etter en partner? Registrer deg gratis på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: iVillage.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.