RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik flyter trafikken 2. påskedag

VÅKENT ØYE: Veitrafikksentralen i Oslo er en av flere som overvåker påsketrafikken rundt om i landet.
VÅKENT ØYE: Veitrafikksentralen i Oslo er en av flere som overvåker påsketrafikken rundt om i landet. Foto: Trond Lepperød (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nesten ingen køer i trafikken 2. påskedag.

OSLO (NTB og Nettavisen): Nesten ingen køer og få ulykker. Slik oppsummerer Vegtrafikksentralen påsketrafikken 2. påskedag.

– Det går fint og rolig for seg. Det har vært en god del biler på veiene, men ikke nok til at det blir køer, sier trafikkoperatør Trude Lindstad til NTB ved 21-tiden mandag.

- Veldig rolig

Trafikken denne påsken har vært blant de roligste hun har opplevd.

– Det har vært veldig rolig i hele dag. Det er ingen ulykker å snakke om, sier Lindstad.

For mange påskebilister sørpå er Minnesund-brua et kjent, men kanskje ikke fullt så kjært veimerke på veien hjem fra påskefjellet. Men i år har det ikke vært kø på brua, opplyser Lindstad.

– Mange har ringt og spurt om det er kø der, og fått beskjed om at det er det ikke. Ingen har ringt tilbake og sagt at vi tok feil, sier hun.

Oppland Arbeiderblad melder imidlertid at trafikken gikk tregt gjennom riksvei 4 i nordgående retning, spesielt ved rundkjøringene ved Mjøsstranda.

– Det er stort sett sammenhengende køer på veiene, men trafikken går veldig pent, opplyser Marianne Brun, operasjonsleder ved Gjøvikpolitiet, til avisa.

Derimot var det en del trafikk søndag ettermiddag og natt til mandag, med kødannelser flere steder, opplyser Vegtrafikksentralen.

Like før klokka 19 mandag meldte Nordre Buskerud politidistrikt om en trafikkulykke ved Bromma. Riksvei 7 sperret, lød meldingen. 110-sentralen i Vestviken melder klokka 19.10 om redusert framkommelighet på stedet.

Se kart over stengte veier lenger ned i saken.

Trafikken inn mot Trondheim er økende, meldte NRK Trafikk klokka 19.30. Politiet fortalte at det var saktegående kø på E6 fra Klett og inn mot sentrum.

En kvinne i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en kollisjon mellom to personbiler på E16 i Ringerike mandag.

Ytterligere to personer var involvert i ulykken. En mann og en kvinne i 60-årene er sendt til Ringerike sykehus for sjekk.

Ifølge vitner skal den ene bilen ha skjenet over i motgående kjørefelt, skriver ringblad.no.

Satt fastklemt

En av de tre personene var fastklemt da nødetatene kom til stedet, opplyser politiet i Nordre Buskerud.

Det oppsto store køer på stedet og trafikken ble dirigert manuelt i et felt.

Tre skadd i Vestoppland

Tre personer ble skadd i en kollisjon mellom to personbiler på fylkesvei 33 ved Hoff i Vestoppland.

Skadeomfanget er foreløpig uavklart. To luftambulanser brakte de skadde til sykehus.

– To av personene var fastklemt, men brannvesenet var raskt på stedet og fikk frigjort dem, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt, Trond Olerud, til NTB.

Omkom etter ulykke på E12

En 25 år gammel bodøkvinne omkom etter trafikkulykke på E12 i Umbukta sønda, melder Avisa Nordland.

STENGTE VEIER: Zoom inn for å se hvilke veier som er berørt.


Rettet feil i Romeriksporten

På jernbanenettet skapte en teknisk feil i Romeriksporten problemer. Jernbaneverket melder rett før klokka 14 at de har rettet opp feilen og at togtrafikken igjen går som normalt.

Feilen, som var knyttet til et sporfelt, tok søndag mindre enn en time å rette. I mellomtiden måtte togene som vanligvis kjører i Romeriksporten, kjøre på Hovedbanen.

I dette tidsrommet ble annethvert lokaltog mellom Oslo og Lillestrøm og flytogene som går direkte mellom Oslo sentralstasjon og Oslo lufthavn, innstilt.

– Vi hadde noe redusert tilbud og noen forsinkelser på grunn av lavere kjørehastighet på Hovedbanen sammenlignet med Romeriksporten, sier pressevakt i Jernbaneverket, Harry Korslund, til NTB.

LIVESTUDIO: Se vårt livestudio for de siste oppdateringene om trafikken.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere