RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forfører du henne

Sist oppdatert:
Å forføre en kvinne er ikke en enkel sak. Vi forteller deg hva du kan gjøre for å forføre kvinnen i ditt liv.

Du bør bruke ulike taktikker for forførelse etter hvor langt dere har kommet i forholdet. Her er tipsene våre.

Første stevnemøte
Ta med blomster. Ja, du hørte riktig. Blomster er romantisk, og i disse dager noe utenom det vanlige på første stevnemøte. Det viktig å velge de riktige blomstene. Møtes dere hjemme hos henne velger du diskré sesongblomster. Skal dere møtes på et offentlig sted velger du blomster som ikke tar stor plass og som ikke trenger vann (for eksempel jasmine) og som kan ligge på bordet under daten.

Etter noen stevnemøter
Vis at du har vært oppmerksom. Om hun har vist sin interesse for moderne kunst, reise eller noe lignende, kjøp en bok om emnet. Det vil garantert være en hit. Du kan også legge lapper med fine ord i jakken hennes uten at hun merker det. Dette er utrolig romantisk. Det viktigste i denne fasen er å ikke gi for mye, eller noe for personlig. Det kan skremme henne.

Når dere er et par
Gi henne undertøy som hun vil like, ikke du. Kjøp noe delikat, og sørg for at det er i riktig størrelse. Ikke kjøp noe for sexy, men tenk romantisk og vakkert. Du kan også snakke om dere skal gjøre i fremtiden, dette er noe mange kvinner faller for. Det betyr at du har tro på forholdet, og at du er seriøs. Om hun sover over hos deg, sørg for at du har ting hun liker. Ha hennes favoritt te i nærheten, og rydd plass til henne i skuffer og skap.

Når dere har vært samme en stund
Smykker er alltid en fin gave når man har vært sammen en stund. Det er tidløst, vakkert og sofistikert. Å kjøpe inn noe til leiligheten hennes kan også være en fin gest. Bor dere sammen fungerer dette også som en fin gave, men styr unna typiske husholdningsartikler. Liker hun f.eks. sushi kjøper du et sushi-sett til henne, er hun gal etter sjokolade, kjøper du f.eks. et sjokolade fondue sett. Å ramme inn noe dere begge har et følelsesmessig bånd til, for eksempel en kinobillett eller et bilde av favoritt restauranten, viser du din kreative og romantiske side, og dette setter kvinner pris på.

Singel? Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere