RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forfører du

Sist oppdatert:
Forføring har med sensualitet og selvsikkerhet å gjøre. Sjekk teknikkene du kan bruke.

(SIDE2): Ønsker du å utstråle sensualitet, og vite hvordan du skal forføre? Nå har du muligheten.

Ved hjelp av noen enkle teknikker kan du bli rene eksperten. Bare se her:

1. Berøring
En lett berøring av arm, kne eller hånd kan ofte være nøkkelen til å komme nærmere din utkårede (om slik berøring er passende). Berøringen skaper en kobling mellom dere som kan være svært forførende.

2. Dempet stemme
Du kan også bruke samtale til å forføre. Og det viktigste er ikke hva du sier, men hvordan du sier det. Folk som snakker høyt og støyende får masse oppmerksomhet, men ved å snakke forsiktig og lavt er du mer forførende. Din utkårede vil mest sannsynlig lene seg nærmere deg, og det er alltid et pluss. Å snakke lavt skaper intimitet, og setter både deg og din date i stemning.

3. Rolig og sensuelt
Å være rolig og sensuell når du forfører noen kan virke innlysende, men det er lett å glemme. Vær sensuell i alle dine bevegelser og du vil garantert bli lagt merke til. Men husk å ikke overdriv.

4. Snakketøyet
Er du på date har man kanskje et håp om å få et kyss under eller når kvelden er omme. Men det er vanskelig å vite om din date virkelig vil ha et kyss fra deg. Kommunikasjon er viktig, og dette er også en fin måte å forføre på. Du kan til og med spørre rett ut om din date vil ha et kyss eller ikke. Sørg bare for at du sier det på en morsom eller annen tiltalende måte, og at han eller hun får muligheten til å avslå.

5. Gi og ta
Å forføre har med flørting og gjøre, og dette er også en fin og morsom måte og finne ut om din utvalgte er interessert i deg eller ikke. Gi komplimenter og se etter tegn som tyder på at det er en interesse der. Om begge parter er med på denne leken blir det også mer interessant.

Singel? Finn din neste partner på TV 2 Match. Tusener av single er online nå. Klikk her

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere