*Nettavisen* Nyheter.

Slik kommer du over eks-kjæresten

Det er aldri lett å komme over et brudd, men det er noe du kan gjøre for å komme over ekskjæresten raskere. Vi forteller deg hva.

14.05.07 15:31

(Side2) Uansett om bruddet mellom deg og kjæresten kom som et sjokk eller om det var som forventet så er det aldri lett. Vi forteller deg hva du bør gjøre for komme deg raskere på beina og klar for livet som singel.

Ødelegg alle minner etter din ekskjæreste
Ut av syne ut av minne er ikke bare et søtt ordtak, det er også mye sant i det og en viktig hjørnestein i det å komme over din eks. Fjern alt som kan fungere som en trist påminnelse om forholdet – inkludert fotografier og gaver (er det snakk om dyre gaver bør du gi de bort eller lagre de til du takler å se på dem). Slett personens telefonnummer fra mobilen så slipper du pinlige fyllesamtaler. Jo mindre minnetriggere du omgir deg med – jo bedre er det.

Finn din perfekte match her

Få et nytt mål
Personer som nylig er blitt single har ofte mengder med tid som de ikke helt vet hva de skal gjøre med. Hvorfor ikke ta på deg en utfordring? Denne kan for eksempel være noe fysisk, kreativt eller innenfor frivillhetsarbeid. Å ha en grunn utenfor deg selv kan hjelpe deg å komme over ekskjæresten fortere.

Dra ut av byen
Forandring av omgivelser kan ofte hjelpe om du har hjertesorg. Vurder en tur til et sted du alltid har villet se. Du vil bli stimulert av dine nye omgivelser og minnene fra ditt tidligere forhold har større sjanse for å forsvinne raskere.

Forelsk deg
Selv om forstår at din forelskelse til postmannen, eller hvem det nå måtte være, ikke går noe sted er det kanskje akkurat hva du trenger. Om du ikke er klar for romantikk helt enda ta kontakt med noen du ikke har fått sett så mye – en venn, din søster eller mor for litt kvalitetstid.

Feir singellivet
Selv om det er trist når et forhold tar slutt er det bare å innse at om det ikke var ment å være dere så var det best at det ble slutt? For å feire ditt nye singelliv kan du lage en «Jeg er singel»-fest.

Finn din perfekte match på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.