RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik setter du fart på forholdet

Sist oppdatert:
Har du og din partner kommet inn i en kjedelig rutine? Vi forteller deg hvordan du setter fart på forholdet ditt.

(SIDE2): I begynnelsen av et forhold er alt spennende, men ting blir fort en rutine, en rutine det kan være vanskelig å bryte. Men fortvil ikke, det er bare små forandringer som skal til for å øke spenningen.

Introduser din partner for dine interesser
Det er ofte felles interesser som bringer par sammen, men det å få innblikk i alle deler av din partners liv, kan være det som holder dere sammen på sikt. Uansett om du synes din partners interesse for fotball er uforståelig, eller du irriterer deg over din partners behov for shopping, bør man ta del i hverandres interesser. Ikke bare får du muligheten til å lære mye nytt, men dere får felles opplevelser, noe som er viktig i forhold.

Dagdrøm om fremtiden
De fleste par har planer for fremtiden, planer som man på nåværende tidspunkt ikke har mulighet eller behov for å realisere. Om dette er å kjøpe et hus, skaffe seg hund, eller dra på en reise kan det å snakke om og undersøke sammen gi forholdet en ny gnist. Å dagdrømme om fremtiden gir dere mulighet til å mentalt planlegge, og dere har noe som dere begge er interessert i å snakke om. Søk etter drømmehuset på internett, går i parken å se på hunder eller se i reisebrosjyrer og planlegg hvor dere kunne tenkt dere å reise. Dette vil garantert bringe dere nærmere hverandre.

Bryt noen ”regler”
Spontanitet er en viktig del av et forhold, og å gjøre noe som kanskje ikke er ”helt etter boken” kan være med på å gjøre et forhold mer interessant og spennende. Ikke tenke så mye konsekvenser. Så lenge alt er innenfor loven er det mye man kan finne på. Ta en tur på kafé og prat og kos dere med god mat og drikke til langt på natt. Ikke tenk på at dere har en hard dag i morgen, men lev heller i nuet!

Planlegg det uforutsigbare
Overraskelse er ofte ikke det som er mest vanlig i et forhold som har vart en stund. Bli enige om at dere skal overraske hverandre med en date 1 til 2 ganger i måneden. Vær oppmerksom på hva din partner har lyst til å gjøre, men ikke si noe før dere skal på date. Gjør det til en vane, og overrask hver deres gang. Dette er ikke bare veldig romantisk, men det skaper en spenning i forholdet som er uerstattelig. Kjøp billetter til et teaterstykke, bestill bord på en romantisk restaurant, eller finn på noe annet morsomt.

Flykt fra det normale
Man trenger ikke reise til Praha eller Barcelona for å få etterlengtet tid sammen med din kjære. Det viktige er at dere setter av tid til hverandre, og at dere ikke bryter denne avtalen. Planlegg en middag eller lunsj date en dag i uken, som ikke kan brytes. Reis på telttur, eller slå av telefonen og TV`en og ha en koselig kveld hjemme. Med andre ord, ta dere tid til hverandre.

Singel? Finn din drømmepartner på TV2 Match. Registrer deg gratis i dag. Klikk her.

(Kilde Happen Magazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere