*Nettavisen* Nyheter.

Slik unngår du datakatastrofe

Foto: (Scanpix)

Med Nettavisens nye tjeneste slipper du å engste deg for konsekvensene av virusangrep og diskhavari.

18.12.08 15:39

Virusangrep, diskhavari, brann, innbrudd.

For alle pc-eiere lurer det en rekke farer, og mange nordmenn har opplevd den fortvilende følelsen av å innse at familiebildene, mediebiblioteket og viktige dokumenter og programmer er tapt for alltid.

100 prosent sikkert
Noen prøver å sikre seg ved å sikkerhetskopiere innholdet på pc-en til en ekstra harddisk, men det er ikke lett å huske på dette hver dag. I tillegg vil ikke en ekstra harddisk i leiligheten sikre filene mot brann og tyveri.

Nettavisens nye tjeneste SafeBackup gjør det mulig for deg å sikre innholdet på pc-en din 100 prosent.

Det er enkelt og raskt å opprette en SafeBackup-konto, og det tar bare noen sekunder å laste ned programmet. Filene dine krypteres med samme teknikk som CIA og NSA benytter seg av og sendes deretter kryptert til to eksterne disker (RAID-1) for maksimal sikkerhet.

Sinker ikke pc-en
Programmet starter automatisk hver time fra kl. 20 til kl. 08, slik at de nyeste filene blir sikret samme dag som du oppretter dem. Programmet jobber raskt, og pc-en din vil ikke gå tregere mens data sikkerhetskopieres.

Klikk her for å melde deg på og lese mer om SafeBackup.

Tjenesten koster kun 29 kroner måneden for 5 gigabyte. Artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for brukerbetaling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.