RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slipper fengsel etter villmannsferd

Sist oppdatert:
TRONDHEIM TINGRETT (TV 2 Nettavisen): Hun kjørte over fem kilometer i feil kjøreretning, og var nær ved å kollidere med en rekke biler. Nå straffes hun med 75 timers samfunnsstraff.

Kvinnen (38) som natt til 18. mai i fjor kjørte i feil retning på motorveien sør for Trondheim, er i Trondheim tingrett dømt til 75 timers samfunnsstraff. I tillegg må hun ut med 6000 kroner i bot og må klare seg uten førerkort i tre år.

38-åringen kjørte ut av Trondheim i feil kjøreretning, og fortsatte i vel fem kilometer før den livsfarlige turen endte ved City Syd, da en politibil torpederte bilen hun førte.

Kvinnen var påvirket både av alkohol og piller, og hadde en promille på ca 1,5. Hun var nær ved å kollidere med flere bilder på sin villmannsferd.

Den milde straffen skyldes 38-åringens store psykiske problemer. Normalt ville en slik forseelse resultere i ubetinget fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere