RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kirvil Håberg Allum, Tønsbergs Blad / SCANPIX

Sliter med å finne gjerningsmennene

Sist oppdatert:
Politiet har ikke klart å pågripe de tre personene som skal ha bundet den kurdiske innehaveren på bakrommet, før de forsøkte å tenne på butikken hans.

To uker har nå gått siden mordbrannforsøket i Tønsberg.

- Vi har ikke fått noen identifikasjon på de tre mennene, så ingen er så langt pågrepet, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet gikk tidlig ut og etterlyste tre personer etter den dramatiske hendelsen, to nordmenn og en afrikaner i 25-30-årsalderen. Ifølge den kurdiske butikkinnehaveren hadde nordmennene kort svart hår, mens afrikaneren hadde svart, flettet hår.

- Hvis det er noen som har opplysninger om de tre personene, er vi veldig interessert i å komme i kontakt med dem, sier Sakrisvold.

Kjenner ikke motivet
Innehaveren (34) måtte innlegges på sykehus etter at han ble overfalt og bakbundet før forretningen hans ble forsøkt påtent tirsdag 23. november.

En av teoriene politiet jobber ut fra er at brannforsøket kan ha hatt et rasistisk motiv, men dette er langt fra avklart. Politiet sier de vet lite om årsaken til det hele.

- Vi kjenner ikke motivet, og holder fremdeles alle muligheter åpne, sier politiinspektøren.

Venter på prøvesvar
En rekke vitneavhør har ikke ført politiet nærmere årsaken til hendelsen. Nå setter etterforskerne sin lit til de tekniske prøvene som er tatt inne i butikken.

- Prøvene er sendt inn til nærmere undersøkelse, men resultatet har ikke kommet, sier Sakrisvold til TV 2 Nettavisen.

Han påpeker at de fremdeles er interessert å komme i kontakt med alle som var i nærheten av butikken Exotica Kjøtt og Kolonial den aktuelle kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere