*Nettavisen* Nyheter.

Slo etter politi med slåsshanske

Foto: Tollregion Nord-Norge

En 29-åring ble innbragt natt til tirsdag etter å ha slått etter politimann med slåsshanske.

STORTORVET: Kl. 23.25 i går kveld kom en politipatrulje over to karer med slåsshansker. Den ene av de to ville ikke gi seg, og sloss med politiet. Den ene av de to, en 31 år gammel mann fikk pålegg om å reise hjem, mens den andre, en 29 år gammel mann, ble pågrepet for legemskrenkelse, vold mot offentlig tjenestemann og overtredelse av politiloven.

Lynrask nabo slukket brann

SINSEN: Fra en leilighet på Sinsen kom det kl. 23.28 melding om brann i en leilighet. Politi og brannvesen rykket ut, og de viste seg å være en som hadde lagt noe på en kokeplate i leiligheten og så forlatt denne. En lynrask nabo hoppet inn gjennom et vindu til leiligheten og fikk slukket brannen før den utviklet seg.

Ødela dør - påtruffet med småstein

GRØNLAND: En mann ble påtruffet i Sverresgate i natt kl. 01.55 med en masse småstein i hendene. Han hadde litt tidligere knust en inngangsdør i Magnusgate. Det var en todelt glassdør og den nedre delen ble knust av et eller annet mannen hadde med seg. Den 29 år gamle mannen var påvirket av et eller annet, og politiet anmelder forholdet.

Godt stekt pizza

GRÜNERLØKKA: I Toftesgate ble det meldt om en godt stekt pizza i natt kl. 02.10. En pizza var satt i ovnen og så glemt. En person fikk slått av ovnen, og det var en del røykutfikling som i utgangspunktet var noe foruroligende. Den 26 år gamle kvinnen som bor i leiligheten ble ikke skadet.

Førerkortløs kastet narkotika

OSCARSGATE: Kl. 02.16 kontrollerte politiet en bil i Oscarsgate. Føreren kastet fra seg noe gjennom vinduet. Det viste seg å være narkotika. Den 30 år gamle føreren hadde ikke førerkort, og ble pågrepet for narkotikaforholdet. Han vedgikk at han var i besittelse av stoffet. Bilen ble parkert på lovlig måte.

Datautstyr stjålet

HASLE: Kl. 04.26 kom det melding om innbrudd i en bedrift i Haslevangen. Fra noen kontorlokaler var det stjålet en del datautstyr. Stedet ble sikret av en vekter og bedriften anmodes om å anmelde forholdet i løpet av dagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.