RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo kiosk-ansatt med pistol

Sist oppdatert:
Tre unge menn med finlandshetter slo til en ansatt med pistol da de ranet en kiosk i Oslo søndag kveld. To av ranerne ble pågrepet like etterpå.

- Tre menn med finlandshetter truet med våpen under ranet. Da den ansatte forsøkte å dra av dem finlandshettene, slo de til ham med pistolen, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

To pågrepet
Poltiet fikk melding om ranet i Grei kiosk i Tøyengata 17 klokken 19.10 søndag kveld. Kiosken ligger mellom Tøyen og Grønland i Oslo, og det var en ansatt på jobb da ranerne slo til.

Vedkommende ble truet med en pistolen før ranerne slo til personen med våpenet.

- Like etterpå pågrep vi to personer som er mistenkt for å stå bak ranet. Vi leter nå etter den tredje personen, sier Belle.

Mange vitner skal ha sett hvor ranerne løp etter det brutale ranet. Politiet bruker nå et helikopter i søket etter den tredje raneren, blant annet for å lyse opp bakgårder. I tillegg deltar mange politipatruljer i jakten på mannen.

20 år gamle
- De to som er pågrepet, fant vi i en bakgård i nærheten. Begge er 20 år, av utenlandsk opprinnelse og er kjenninger av politiet, sier operasjonslederen.

De pågrepne mennene sitter søndag kveld i avhør hos Oslo-politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere