RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo til p-vakt og stakk

Sist oppdatert:
Slo til parkeringsvakt, stjal digitalkamera og ble pågrepet med narkotika i løpet av halvannen time.

Parkeringsvakten hadde skrevet ut gebyr på en feilparkert bil i Midtbyen i Trondheim og skulle fotografere bilen som bevismateriale, da han ble overrumplet av bilens rasende eier.

Den 24 år gamle bileieren satte liten pris på at bilen ble fotografert og svarte med å slå parkeringsvakten i hodet. Deretter tok han vaktens kamera og kjørte av gårde fra stedet.

Tatt med narkotika
- Vi kan jo direkte kalle dette for et ran, men det er tydelig at mannen ville unngå å bli gjenkjent, sier Harald Todal, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Hendelsen ble meldt til politiet ved 15-tiden torsdag, og en drøy time senere ble den rasende bilføreren funnet og pågrepet ikke langt unna.

- Han var da i besittelse av en mindre mengde narkotika. Han ble tatt med til politistasjonen og avhørt, sier Todal.

- Alvorlig
Det er ikke kjent hva slags narkotisk stoff 24-åringen var i besittelse av, eller hvor mye det dreier seg om. Politiet ser alvorlig på hendelsen:

- Det har nok skjedd tidligere at parkeringsvakter har blitt utsatt for vold eller trusler, men det skjer ikke så ofte. I alle fall ikke slik som i denne saken, sier Todal.

Parkeringsvakten fikk ingen alvorlige skader etter slaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere