RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Lutro (TV 2 Nettavisen)

Sloss før dødsfall

Sist oppdatert:
Huset der mor (64) og datter (41) ble funnet døde i Elverum, bærer preg av en voldsom slåsskamp i flere rom.

Dette skal være ett av sporene politiet i Elverum jobber med etter at de to kvinnene ble funnet døde i et hus like sør for Elverum sentrum mandag ettermiddag.

SE VIDEO:Får svar i dag

Ifølge VG skal det også ha blitt funnet en hammer og en kniv som politiet setter i forbindelse med dødsfallene.

Politiet har til nå vært svært tilbakeholden med opplysninger. Onsdag formiddag avholdt politiet en pressekonferanse.

- Det er ingenting nytt å fortelle, sa fungerende påtaleansvarlig Odd Henning Svalheim i Hedmark politidistrikt til pressen.

Politiet venter nå til de får svar på obduksjonsrapporten før de går ut med mer informasjon. De har siden dødsfallene ble oppdaget sagt at det etterforskes bredt og at ingenting kan utelukkes.

- Ingen tredjeperson i bildet
Det skal ha vært 64-åringens yngste datter som fant moren og søsteren døde i morens hus mandag. Politiet har til nå vært svært tilbakeholdne med informasjon og har ikke ønsket å si om det kan dreie seg om en familietragedie eller et dobbeltdrap.

Tirsdag skrev TV 2 Nettavisen at det er mye som nå tyder på at det kan dreie seg om en såkalt familietragedie, hvor den ene av kvinnene først har drept den andre for så å ta sitt eget liv.

Mens Svalheim i går sa at de ikke utelukket at en tredjeperson var innblandet, avviser han dette overfor VG i dag.

- Det er ingen tredjeperson inne i bildet. Vi leter ikke etter noen ukjent gjerningsmann. Folk på Elverum kan fortsatt sove trygt. Men dødsfallene etterforskes fortsatt som mistenkelige, sier Svalheim til avisa.

Venter på obduksjon
Onsdag skal de to kvinnene obduseres. Før obduksjonsrapporten er klar, har politiet ikke ønsket å si noe om dødsårsak eller hva som kan være årsak til dødsfallene.

Ifølge VG skal den 41 år gamle datteren være psykisk utviklingshemmet. Hun bor i et bofelleskap like i nærheten av moren. Flere kilder har også bekreftet dette overfor TV 2 Nettavisen.

- Hun kom ofte på besøk til moren. Det virket som de to hadde et godt og nært forhold, sier en nabo til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere