RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sloss med hønsehauk i stua

Jon Svartdal i Kongsberg måtte kjempe av alle krefter med hønsehauken - mens kona hentet rifla for å få slutt på basketaket.

Kongsberg-mannen ble tilkalt av naboer for å fjerne den skadde rovfuglen fra plenen, men hønsehauken ville slett ikke ha hjelp. Med presenning og hansker ble fuglen likevel fanget og brakt inn i stua i påvente av viltnemnda, men der slo den seg vrang på nytt.

- Siden jeg holdt rundt vinger og kropp hadde hauken beina fri, og plutselig hogg den klørne på begge beina inn i hendene mine og låste grepet, sier Svartdal til Lågendalsposten.

Veterinæren hadde gitt beskjed om at fuglen måtte avlives, og kona Ingebjørg fikk beskjed om å hente salongrifla for å gjøre slutt på basketaket - og dyrets lidelser.

Men kona bommet på fuglen, og mannen så ingen annen utvei enn å slå hodet til fuglen hardt i utepeisen. Der endte basketaket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere