*Nettavisen* Nyheter.

Slukket bilbrann med snø

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

En forbipasserende kom til unnsetning da bilen begynte å brenne. Les politiloggen for Oslo her.

17.02.07 15:42

(iOslo.no ) Fikk isklump i hodet
En person fikk en stor isklump i hodet etter et takras i Skippergata ca. halv sju. Det var fare for ytterligere ras, men brannvesenet fikk renset vekk resten av isen på taket.

Slukket bilbrann med snø
En mann gikk forbi en bil i Schæffers gate ca klokka 19.00 og fikk se at det brant i sidespeilet på bilen. Mannen fikk slukket brannen med snø og varslet deretter fra til politiet om hendelsen.

Etterlyst mann tatt i tollen
Tollvesenet varslet politiet om en etterlyst person som kom inn til passasjerkontroll på Hjortnes klokka 19.09. Mannen (34) var etterlyst for soning av bøter, og ble kjørt til arresten.

Kaptein meldte fra om falske kredittkort
Kapteinen på et Color Fantasy- skip meldte fra til politiet klokka 19.41 om fem personer om bord som var tatt med ulovlige kredittkort av forskjellige typer. De pågrepne ble satt i skipsarresten mistenkt også for andre forhold om bord. Kapteinen avtalte med politiet at de skulle ta over saken når skipet la til kai. De fem personene ble satt i skipsarresten blant annet mistenkte for bedrageri.

Personbil av veien på Kalbakken
Klokka 20.40 fikk politiet melding om at en personbil hadde kjørt av veien på Østre Akervei like ved Kalbakken. Føreren hadde gyldig førerkort og en alkotest viste ingen tegn på promille. Det hele ble karakterisert som et uhell, hvor ingen av personene i bilen kom til skade. Redningstjenesten Viking fikk bilen på veien igjen, og deretter ble det et besøk på verkstedet for den uheldige bilisten.

Mann tatt for nasking og tagging
En mann (22) ble tatt av vektere på kjøpesenteret klokka 20.47, etter å ha tagget på et kontor og stjålet tre gensere i en klesforretning. Han påsto at han hadde kjøpt genserne et annet sted. I prøverommet ble det imidlertid funnet avrevne merkelapper. Mannen prøvde deretter å stikke fra stedet, men politiet brakte ham til slutt i arresten.

Veskenapper på Nationalteateret
En kvinne kontaktet politiet etter å ha blitt frastjålet veska klokka 21.10. Kvinnen prøvde å løpe etter gjerningsmannen, men han kom seg unna med tyvgodset. Kvinnen beskrev mannen slik: 20 - 25 år, ca.180 høy, mørkhudet med sort krøllete hår, grå hettejakke med sorte benklær. Kvinnen anmeldte deretter hendelsen.

Pistolran i storkiosk
Klokka 22.46 meldte Securitas fra til politiet om et ran i en storkiosk på Fredensborg. En mann hadde truet en kvinnelig ansatt med pistol og forlangt penger. Kvinnen trykket imidlertid på ransalarmen, og da stakk raneren av uten å ha fått med seg noe fra kiosken. Det ble funnet en hette - en nylonstrømpe - like ved, og krimteknikere kom etter hvert til åstedet. Raneren skal ha løpt ned Bernt Ankers gate etter ranet. Kvinnen som jobbet i kiosken kom fra hendelsen uten fysiske skader.

Les flere saker på iOslo.no her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.