RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slukket brann med snø og vann

Foto: Atle Jørstad (iOslo.no)
Sist oppdatert:
Fikk selv hodeskader. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Overfalt i Geitmyrsveien
LOVISENBERG: Kl. 23.11 ble det meldt om at en 82 år gammel kvinne var overfalt i Geitmyrsveien da hun skulle låse seg inn hjemme. Kvinnen ble fratatt sin lommebok med 200 kroner, men slapp ellers fra det uten fysiske skader. Saken er ved Grønland politistasjon. Det var ifølge kvinnen to gutter som kom bakfra og tok lommeboken hennes. Saken er å se på som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Mobiltelefon knakk ved slag
Geitmyrsveien: Kl. 23.34 kom det inn en melding om at en 40 år gammel mann var slått i magen av to menn som spurte etter røyk. Ved slaget knakk mannens mobiltelefon. Han ble også slått i ansiktet slik at brillene forsvant.

Frityrgryte tok fyr
KJELSÅS: Fra Rundhaugveien ble det kl. 00.16 i natt meldt om en brann. Det viste seg at det var en frityrgryte som hadde tatt fyr hjemme hos en 39 år gammel mann, og at brannen var forsøkt slukket med vann og snø. En person hadde fått brannskader i hodet og ble kjørt Ullevål universitetssykehus.

Kvinne overfalt og ranet
MARIDALSVEIEN: En 23 år gammel kvinne meldt kl. 00.42 om at hun var blitt overfalt og fraranet sin iPod, mobiltelefon og diverse bankkort. Ranet skjedde mellom Akerselva og Vulkan treningssenter. Politiet kjørte til området å se etter mulige gjerningsmenn, men fant ingen.

Forenklet forelegg for å ha kjørt på rødt
HAUSMANNSGATE: Kl. 01.22 ble en drosjesjåfør ilagt et forenklet forelegg for å ha kjørt på rødt lys. Den 31 år gamle sjåføren godtok ikke dette, og han blir derfor anmeldt på bakgrunn av sin kjøring.

Beruset dame ville ikke gå
BRUGATA: Fra et serveringssted i Brugata kom det kl. 03.01 melding om en beruset kvinne på et serveringssted som ikke ville gå. Kvinnen var ufin og sparket en av de ansatte. Den 37 år gamle kvinnen blir ikke anmeldt, men ble bortvist fra stedet.

Bil stoppet på fortauet
CHR. MICHELSENSGATE: Kl. 04.23 i natt ble en bil stoppet mens den kjørte på fortauet. I bilen satt en 42 år gammel kvinne som ikke hadde førerkort. Bilen ble hentet og politiet oppretter sak på forholdet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere