*Nettavisen* Nyheter.

Slutter hos Vollvik

Foto: (TV 2)

«Skaperen»-Audun sier opp etter bare et halvt år i lære hos mobilgründeren.

22.12.06 15:31

(iBergen.no) : Det bekrefter Audun Jonassen selv overfor iBergen.no. 23-åringen ble rikskjendis gjennom tv-programmet «Skaperen» på TV 2 i vår, da han kom på tredjeplass i gründerkonkurransen med sin kleskolleksjon Perfect Line. Jonassen ble belønnet med traineestilling hos fagdommer Idar Vollvik i hans nettbutikk GSM.no, men allerede nå er samarbeidet over.

– Jeg trenger mer tid til Perfect Line. Derfor har jeg sagt opp. Jeg hadde siste arbeidsdag hos GSM.no på onsdag, forteller Jonassen til iBergen.no.

Åpnet nettbutikk
– Betyr dette at du bryter alle bånd til Idar Vollvik?

– Nei, ikke nødvendigvis. Idar er inne som investor i Perfect Line, og vi får se hva som blir hans rolle i dette med tiden. Jeg er mer opptatt av å bruke tid på å ta de rette avgjørelsene, enn å gjøre noe forhastet, sier Jonassen.

Tirsdag viste TV 2 et program som viste hvordan de har gått med deltakerne i programmet, og Jonassens snowboardkklær mot hasj ble viet stor oppmerksomhet. Kanskje ikke helt tilfeldigvis valgte Jonassen å åpne sin nettbutikk, www.perfectline.no, samme dag. Godt hjulpet av et oppslag på Dagbladet.no, brøt siden sammen umiddelbart på grunn av enorm pågang.

– Det er veldig artig med all interessen, selv om det tok flere timer å få nettsidene til å fungere igjen, humrer 23-åringen.

Flytter fra Bergen
De første klesplaggene kommer i handelen over nyttår, og Jonassen lover at en hel kolleksjon skal være tilgjengelig tidlig i 2008.

– Når vil du begynne å tjene penger på dette?

– Tja, om ti år? Nei, jeg vet ikke. Jeg prøver å tenke langsiktig. På mange måter er det jo litt skummelt å plutselig skulle stå helt på egne bein. Jeg føler meg jo ikke utlært i det hele tatt. Slik sett burde jeg kanskje blitt værende hos Idar litt lenger, sier Jonassen.

Nå flytter den unge nordlendingen fra Bergen til Hemsedal, for å være nærmere snowboardmiljøet.

– Jeg har fått meg leilighet, og gleder meg veldig. Men jeg kommer til å savne Bergen. Jeg har hatt det veldig kjekt i byen, og ser ikke bort fra at jeg kommer tilbake en gang, sier 23-åringen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.