RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smiths Venner vurderer kystperle

Langesund gjestegård
Langesund gjestegård Foto: Langesund gjestegård
Etter bråket med Østre Bolærne vurderer Smiths Venner å kjøpe en annen kystperle. Denne gangen titter de på en nydelig eiendom i Telemark.

Det dreier seg om Langesund Gjestegård i Telemark. Styreleder Noralv Espeland i Langesund Gjestegård AL sier til Telemarksavisa at selskapet i september vil avgjøre om gjestegården skal selges.

De 30 baptistmenighetene som eier gjestegården sliter i dag med å få stedet til å gå rundt. Flere investorer skal være interessert i å kjøpe stedet.

- Vil se på naturtomt
- Langesund Gjestegård og denne store naturtomten må vi se nærmere på, sier styreleder Roar Schinnes ved Brunstad Conference Center til TA.

Konferansesenteret til Smiths Venner ble gjenåpnet i sommer etter en kraftig utvidelse. Senteret ønsker et sted der kurs- og konferansedeltakere kan dra for å oppleve ulike typer naturopplevelser.

Fikk ikke Østre Bolærne
Valget falt som mange har fått med seg på Østre Bolærne. Etter at den religiøse organisasjonen likevel ikke fikk kjøpe det tidligere militærområdet, har de sett seg om etter andre aktuelle steder.

Langesund Gjestegård ligger ved Langesund midt mellom Oslo og Kristiansand. Bygningene fra 1800-tallet ligger idyllisk til på et fjellplatå med utsikt over fjordene. Hotellet har 76 senger fordelt på 29 rom. I tillegg ligger det fire hygger og en campingplass på den 200 mål store tomten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere