RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SMS oppfordrer til Koran-brenning

Sist oppdatert:
En SMS som herjer Sørlandet oppfordrer til å møte på torget for å brenne Koranen og det syriske flagget.

«På programmet er det: Flaggbrenning av det syriske flagget og brenning av Koranen. Håper på å se deg der», står det i tekstmeldingen som oppfordrer folk til å møte på en plass i Arendal tirsdag 28. februar for å protestere mot ambassadebrenningen i Syria .

Ifølge Agderposten slutter sms-meldingen med «Odin er stor». Den er signert «Arendal anarchy», noe som antyder at opphavsmennene har nynazistiske sympatier.

Det er ikke ukjent at ekstreme grupper over hele verden nå forsøker å slå mynt på den opphetede Muhammed-debatten . SMS-aksjonen tyder på at dette også gjelder Sørlandet.

En arendalitt som vil være anonym av hensyn til sin egen sikkerhet, sier til Agderposten at han «vet hvilke krefter som står bak denne sms-meldingen», som han selv mottok i går. Han frykter hva SMS-en kan utløse dersom noen tar oppfordringen på alvor.

Også Agder politidistrikt har mottatt tips om SMS-meldingen som i løpet av noen timer skal ha spredd seg over hele Sørlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere