Smuglet amfetamin verdt 40 mill.

Et av de største narkotikabeslagene noensinne kan ha blitt avslørt av politiet.

24.04.07 09:38

For rundt to uker siden ble to personer arrestert da de kom til Kristiansand med ferge. I en bilen politiet mener de to eide, ble det funnet rundt 20 kilo amfetamin.

Etter å ha pågrepet de to, skal politiet ha brukt utradisjonelle metoder, blant annet telefonavlytting, i etterforskningen, skriver Fædrelandsvennen. Politiet skal ha overtatt mobiltelefonene deres og deretter ha agert narkosmuglere for å avsløre mottakerne av amfetaminpartiet.

- Vi har fengslet tre personer i en omfattende narkotikasak. Av hensyn til etterforskningen vil jeg overhodet ikke kommentere saken utover dette, sier politioverbetjent Jørn Solsvik, leder for spesialseksjonen ved Hordaland politidistrikt.

Ifølge Bergens Tidende skal tjenestemennene både ha sendt tekstmeldinger og ringt fra de siktedes mobiler. På denne måten skal de ha fått kontakt med en 24 år gammel innsatt i Bergen Fengsel. Han pekes nå ut som hovedmann i saken.

Ingen av de tre siktede erkjente straffskyld da de ble fremstilt for fengsling for lukkede dører i Bergen tingrett mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag