RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smuglet dop i posten

Sist oppdatert:
Maskinisten bestilte narkotika fra Pakistan på nettet, og fikk varene tilsendt i posten.

Etter å ha tilstått overfor Bergen tingrett, ble 32-åringen idømt en deldom.

Navn og adresse
Mannen, som arbeider som maskinist i et firma i Bergen, har i lengre tid hatt et narkotikaproblem. I mai i fjor ble han tatt mens han ruset på valium kjørte bil i Bergen sentrum. På seg hadde han nærmere 100 narkotiske tabletter. Senere samme år ble han også pågrepet med en mindre mengder narkotika.

Men da en meget avslørende pakke med 32-åringens navn og adresse dukket opp i Postens tollsentral i april i år, måtte politiet gå til pågripelse av mannen. Den pakistanske pakken viste seg å inneholde narkotika.

Da 32-åringen ble konfrontert med pakkens innhold, fortalte han at han hadde kjøpt stoffet på internett for 120 dollar, og fått det tilsendt i posten.

Tatt igjen
To uker senere ble han igjen tatt på fersken mens han var påvirket av piller. I en oppbevaringsboks på jernbanestasjonen i Bergen fant politiet 300 rivotril-tabletter. Mannen ble varetektsfengslet for fire dager.

Etter de mange episodene med politiet, har 32-åringen fått bedre kontroll over sitt narkotikamisbruk. Det reddet ham også fra et lengre fengselsopphold.

Retten mente hans avvenning ville ta skade av soning, og dømte ham derfor til 60 dagers fengsel, hvorav 30 ble gjort betinget. I tillegg må han betale en bot på 50.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere