RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snø kortslutter Agder

Sist oppdatert:
3000 husstander var uten strøm i Agder onsdag morgen. Ennå er mange uten strøm, og problemene er langt fra over.

Tung snø begynte å lave ned over Agder tirsdag morgen. 24 timer senere hadde trærne lagt seg over strømnettet og skapt brudd og kortslutninger på flere steder. Onsdag morgen var 3000 husstander uten strøm

- Det er fortsatt 1000 husstander uten strøm, og noen vil heller ikke ha strøm når det blir mørkt i dag. Vi har 100 montører ute og retter feil nå, men vi må være forberedt på at nye feil kan oppstå. Det har ikke sluttet å snø, sier informasjonssjef Realf Ottesen i Agder Energi til TV 2 Nettavisen.

Send dine bilder av uværet til:vaktsjef@nettavisen.no eller på mms med kode NATIPS til 1984

Over hele Sørlandet legger tung snø seg på trærne, og noen steder bøyer trærne seg over strømnettet. Det fører til kortslutting eller strømbrudd.

- Vi har 18.000 kilometer med ledningsnett og klarer ikke å ha oversikt over hele området. Ennå er det feil vi ikke har lokalisert, og vi må være forberedt på at det kan komme nye, sier Ottesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere