RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart en utsolgt attraksjon

Sist oppdatert:
Norges største sommerattraksjon blir stadig mer populær.

(SIDE2): For svært mange blir Kaptein Sabeltann, på scenen og i levende live, sommerens store høydepunkt. Mange foreldre har allerede sikret seg billetter til showet i Dyreparken.

Forestillingen går i år fra 7. til 27. juli og på enkelte dager er det allerede få eller ingen ledige plasser igjen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Salget er på linje med fjoråret, men det virker som flere og flere kjøper billettene tidlig, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot til Side2.

I fjor var samtlige forestillinger utsolgt; det vil si over 62.000 solgte billetter. Aamot regner med at salget blir det samme i år, inkludert ekstraforestillinger.

Millionshow
- Nå nærmer vi oss et besøk på en million, sier direktøren stolt.

Kaptein Sabeltann har laget show i Dyreparken siden 1990, og forestillingens popularitet skal være ganske unikt.

- Jeg har ikke sett noe lignende verken her hjemme eller utenfor landet, og vi reiser en del rundt og følger med på hva som skjer, sier Aamot.

I år, som i fjor, heter forestillingen «Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya». Showet er laget for barn, men starter ikke før klokken 23 på kvelden. Direktøren har selv sett at mange av de minste sovner.

- De dupper gjerne av etter å ha sett Sabeltann. Spenningen er utløst, og da er det kanskje vanskelig å holde seg våken etter en lang dag i Dyreparken.

Aamot forklarer at spenningen med å være sent oppe og kveldsskumringen er viktige faktorer som bare gjør showet bedre. Konseptet har da også fungert år etter år.

Nesten størst
I fjor klatret Dyreparken i Kristiansand opp til andreplass (556.320) på listen over Norges mest besøkte reiselivsattraksjoner, bare slått av Holmenkollen. Selv en dårlig sommer ga en økning på fem prosent.

Dyreparken, med Kaptein Sabeltann på kjøpet, er ikke bare en av landets mest populære attraksjoner. Prisene ligger også på topp.

En dag i Dyreparken for en familie på fire, hvor det yngste barnet er over tre år, koster 1100 kroner. Vi du også bo i Dyreparken i juli må den samme familien ut med 5290 kroner for et døgn i et femmannshus. I begge tilfellene kommer forestillingen i tillegg, 1140 kroner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere