RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snauhogst i «homoskogen»

Politikerne hadde bestemt seg for ikke å gjøre noe med homosexen på parkeringsplassen ved Sognsvann. Men friluftsetaten tok saken i egne hender.

Friluftsetaten i Oslo har nå snauhugget småskogen som skjermet området mot innsyn, melder Aftenposten.

Politikerne som sørget for å stoppe SVs forslag om å gripe inn overfor den påståtte homosexen i skogen ved Sognsvann, er oppgitt over at friluftsetaten har svingt øksa.

- Mange vet at gutta møtes og sjekker hverandre opp ved parkeringsplassen på Sognsvann. I den grad de har sex, foregår det på en diskret og grei måte. Høyre synes det er litt snerpete å legge seg opp i noe voksne foretar seg uten å skade eller forulempe andr, sier Ola Kvisgaard (H).

Det er noen uker siden friluftsetaten var ute og tynnet ut småtrær mellom de høye furuene ved Sognsvann, til sammen flere mål.

- Vi understreker at vi ikke ønsker å fordrive noen grupper, sier Anne Smedsrud, direktør i friluftsetaten ifølge Aftenposten. Hun bekrefter at friluftsetaten har fått en del henvendelser om «uønsket aktivitet» ved Sognsvann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere