RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøen hindrer liksøk

Sist oppdatert:
Politiet venter på tips fra publikum i legedrapssaken, men snøen gjør det vanskeligere å finne lik.

(iOslo.no) Fremdeles vet politiet ikke hvor liket av den antatt drepte legen Joaquin Leal Bermudez befinner seg.

Politiet i Oslo og Vestfold gjorde sporadiske søk på fredag, men er avhengig av tips fra publikum for å vite hvor de skal lete.

Avventer tips
- Siden hele Oslo og området rundt er aktuelt, må vi avvente konkrete tips fra publikum, før vi iverksetter søk, forteller politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Men helgens snøvær gjør letingen etter Bermudez’ lik vanskeligere.

- Når det har falt snø, er det mye vanskeligere for publikum å oppdage ting. Og hvis politiet får tips, må vi bruke hunder og slike ting, sier Abrahamsen.

Storm opplyser til iOslo.no mandag at snøen i Oslo vil holde seg utover uka, men smelte litt utenfor sentrum.

Nekter avhør
En 37 år gammel mann er siktet for å ha drept legen, og han ble avhørt av politiet fredag. Men etter at avhøret ble avbrutt fra politiets side, vil han ikke gjennom flere avhør.

En 37 år gammel trønder kjørte denne bilen, tilhørende den savnede overlegen, da han ble stoppet av politiet i Søndre Buskerud natt til onsdag 17. januar.
En 37 år gammel trønder kjørte denne bilen, tilhørende den savnede overlegen, da han ble stoppet av politiet i Søndre Buskerud natt til onsdag 17. januar.

- Min klient har kommet med de opplysningene han har, og derfor vil han ikke inn til flere avhør, sier advokat Aase Karine Sigmond, som forsvarer 37-åringen, til iOslo.no.

37-åringen har samtykket til varetektsfengsling, men erkjenner ikke straffeskyld i saken.

- Han erkjenner å ha kjørt uten gyldig kjøretillatelse, men han vet ikke hva som har skjedd med Bermudez, sier Sigmond, som forteller at drapssiktelsene er en tung belastning for hennes klient.

Drapsalarm etter blodfunn
Oslo-politiet fattet først mistanke i saken da den siktede 37-åringen ble stoppet i en bil som tilhører den avdøde legen natt til 17. januar. 37-åringen som er fra Trøndelag, hadde kjørt så merkelig at vitner meldte fra til politiet.

Det ble slått drapsalarm da politiet tok seg inn i legens leilighet. Blodfunnene var så omfattende at politiet fastslo at Bermudez måtte være død.

- Vi slo fast at ingen kan ha overlevd det som tydeligvis har skjedd i leiligheten i Maridalsveien, sa politioverbetjent Finn Abrahamsen til iOslo.no 17. januar.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere