RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøvær forsinker flytrafikken

Sist oppdatert:
Flytrafikken på Gardermoen var i morgentimene mandag nærmere en time forsinket på grunn av snøværet. Også i ettermiddagsrushet er det ventet forsinkelser.

- Det er snøværet og alt det fører med seg som fører til forsinkelsene, slik som måking, brøyting og avisning. Når flyene skal inn til avising, tar det fort 10 minutter ekstra, forklarer informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo lufthavn, Gardermoen, til TV 2 Nettavisen.

Kansellerte avganger
Han forteller om en rekke forsinkelser i morgentimene. I tillegg er det også flere kanselleringer. Tre avganger til Bodø, Bergen og Stavanger klokka 10.50, 11.20 og 12.10 i dag er kansellert.

- Nå når morgenrushet er over, begynner problemene å avta, men det fortsetter å snø, så vi kan regne med nye problemer i ettermiddagsrushet, sier Kobro.

Må møte til vanlig tid
Han understreker imidlertid at passasjerene, til tross for snøkaoset, må møte til vanlig tid.

Widerøe opplyser til NRK at de har forsinkelser i hele Nord-Norge på grunn av problemene i Bodø. De ber passasjerene ta kontakt med avreiseflyplassen.

Også ved Sandefjord lufthavn Torp var trafikken forsinket på grunn av snøværet mandag, melder NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere