Sogndal-kjøtt ut på markedet

Gilde vil sende 40 tonn kjøtt fra Terina-anlegget i Sogndal ut på markedet.

Fredag holdt Mattilsynet pressekonferanse der det ble opplyst at E.coli-epidemien skyldtes infisert kjøtt fra Gildes anlegg på Tynset. Gilde mener at man nå har kommet så langt som man kan i jakten på smittekilden, skriver NRK Sogn og Fjordane.

Gilde vil nå sende 40 tonn kjøtt fra anlegget i Sogndal ut på markedet.

- Vi håper at forbrukerne har tillit til at varene er trygge, sier kommunikasjonsdirektør i Gilde, Nina Sundquist, til NRK Sogn og Fjordane.

Kjøttet har ligget på lager hos Terina i Sogndal siden anlegget ble stengt. Kjøttet er testet, og sendes ut på markedet i samråd med Mattilsynet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag