RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg: Keshvari og Stortinget må rydde opp i reiseregningssaken

Statsminister Erna Solberg (H) mener både Stortinget og Frp-representant Mazyar Keshvari må rydde opp etter at stortingspolitikeren har fått refundert penger for reiser han ikke har vært på. Foto: AP / Markus Schreiber / NTB scanpix.
Statsminister Erna Solberg (H) mener både Stortinget og Frp-representant Mazyar Keshvari må rydde opp etter at stortingspolitikeren har fått refundert penger for reiser han ikke har vært på. Foto: AP / Markus Schreiber / NTB scanpix. (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
– Det skal slås hardt ned på. Vi må ha ryddige forhold, sier statsminister Erna Solberg (H) om at Frps Mazyar Keshvari har levert fiktive reiseregninger.

– Alle sånne saker om at man ikke har fulgt lovverk bidrar til å svekke tillit. Samtidig tror jeg mange ser at enkelthandlinger fra enkeltrepresentanter ikke er representativt for politikerstanden i Norge. Men det er klart vi har ansvar for lover og regler og skal følge lover og regler, sier Solberg, som møtte norske pressefolk i Brussel torsdag.

Les også: Siv Jensen om Keshvaris reiseregninger: Alvorlig tillitsbrudd

Keshvari (Frp) innrømmer å ha fått utbetalt penger han ikke hadde krav på fra Stortinget, gjennom fiktive reiseregninger.

Solberg sier det er både Keshvaris og Stortingets ansvar å rydde opp.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere