RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solgte ryggen for 170.000

Sist oppdatert:
Radiokjendisen Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha fikk inn 170.000 kroner til Røde Kors på å auksjonere bort annonse-plass på ryggen sin.

Kanal 24-programleder Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha har denne uken holdt auksjon med sin egen rygg i potten i radioprogrammet «Vær så god, Takkskalduha». Radiokjendisen har auksjonert bort ryggen som annonseplass til inntekt for årets Røde Kors-juleinnsamling «en porsjon håp», skriver Kampanje.

Auksjonen er nå avsluttet og det var United Wineres som fikk tilsaget på annonseplassen for 170.000 kroner. Pengene skal gå til fattige barn i Nordvest-Russland, og radioprogramlederen skal i kveld vise frem logoen han har tatovert på ryggen i programmet «Senkveld» på TV 2.

Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha har tidligere sagt at ryggauksjonen er en tanke han har lekt med siden han jobbet i NRK, og programlederen er fornøyd med å ha fått inn 170.000 kroner.

- Det er mange barn som får det bedre på grunn av dette. Jeg er veldig glad for å ha bidratt til at mange barn får varm mat til jul, sier Thoresen Hversaagod Takkskalduha i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere