RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Som en engel i kirken

Foto: Heiko Junge/SCANPIX
Sist oppdatert:
Lille Maud Angelica oppførte seg eksemplarisk under sin første julegudstjeneste. Men den ble nok litt lang.

Kongefamiliens yngste medlem, Maud Angelica, var med mormor og sine foreldre til sin aller første julegudstjeneste i Holmenkollen kapell 1. juledag.

Sovnet
Men siden gudstjenesten falt sammen med den lille hjerteknuserens sovetid, varte det ikke lenge før menigheten sang henne i søvn på morens fang på første benk i kapellet. Men før det oppførte hun seg helt eksemplarisk og ga knapt fra seg en lyd i den fullsatte kirken, melder NTB.

Pappa Ari bar sin datter inn i kirken, mens mamma Märtha hadde overtatt da de kom ut. Og da sov hun søtt i sin mors armer, skriver Se og Hør.

Kongen hjemme
For første gang var kong Harald fraværende fra den tradisjonelle høytidsgudstjenesten 1. juledag. Men presten, Jon Petter Hesch, som er kapellan i Ris kirke, tok kongen og hans helse med i kirkebønnen. Og dronning Sonja kunne etter gudstjenesten bekrefte at det fortsatt går bra med ektemannen:

- Kongen har det veldig fint, og det går fremover, sa hun smilende før hun ønsket de fremmøtte pressefolkene en fortsatt god jul og satte seg inn i den ventende A-3.

Med i følget var ifølge Se og Hør også norskfødte prinsesse Kristine Bernadotte, enken etter kongefamiliens kjære "onkel Mulle", som døde tidligere i år. Han feiret jul med sine slektninger i Norge helt siden han var ung.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere