Gå til sidens hovedinnhold

Sommervarmen uteblir

Hele landet lengter etter de «rette» temperaturene.

- Den store sommervarmen lar vente på seg over hele landet, medgir meteorolog Roar Teigen hos Storm Weather Center til Nettavisen.

Svakt lavtrykk
Prognosene fra den kanten viser at det fram til helgen blir et svakt lavtrykksfelt over landet. Noe som gir ustabile luftmasser med noen regnbyger og en liten fare for enkelte tordenskrall.

Nettavisen:Sjekk været der du bor

- Men solen vil også titte fram en del de fleste plasser. Akkurat i morgen onsdag blir det utover dagen mer sammenhengende nedbør østafjells, forklarer Teigen.

I helgen vil trolig et lavtrykk forsterke seg over Sør-Sverige. Dette vil gi vind over store deler av landet med regn og regnbyger - oppi kuling utsatte steder. Men lite nedbør på Sørlandet og i Nord-Norge på lørdag.

Fint i nord
Temperaturene endrer seg lite hele perioden. Noe som plager nordmenn fra nord til sør.

De siste dagene har temperaturene i deler av landet ligget nærmere titallet på gradestokken. 20-tallet hadde kanskje vært mer naturlig, men noen bedring kommer ikke med det første.

I Nord-Norge er det fortsatt ganske kaldt, men her meldes det om strålende vær og sol de neste dagene. Fram til torsdag holder nedbøren seg sør for Bodø, melder Nordlys, og temperaturene langs kysten vil ligge på rundt ti plussgrader.

Få været på mobil

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?