RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX

Sondre hos Letterman

Sist oppdatert:
Sondre Lerche er et steg nærmere stjernene i USA etter nattens opptreden på «The Late Show» med David Letterman.

(iBergen.no) - Great work, kid, sa en som vanlig slentrende David Letterman etter at bergenseren Sondre Lerche hadde avsluttet tirsdagens show med låten «To Be Surprised».

David Letterman er en legende i USA og har holdt posisjonen som et av USAs desidert viktigste og mest populære talk show siden han kom på skjermen i 1983, elsker musikk og bringer til stadighet store band inn i studio for å spille live på showet sitt.

Dan in Real Life

Tirsdag kveld var turen kommet til Sondre Lerche som er aktuell i USA i forbindelse med at han har skrevet det aller meste av musikken til filmen «Dan in Real Life» som Touchstone har premiere med om kort tid.

- Det virkelig store er ikke at han spilte på Letterman, men at han har laget 93 prosent av musikken til en Touchstone film - Dan in Real Life - med budsjett på 70 mill, sier Lerches manager, Jørgen Thue i Stageway. Det har aldri skjedd før med noen norsk artist og det er verdenspremiere neste torsdag. Det er gigantisk.

- Derfor er ikke jeg så opptatt av Letterman-opptrendene isolert sett. Den er en anerkjennelse av det arbeidet vi har drevet med i fem år og et bevis på at vi er på rett vei. Og ja - gjør du en god jobb på et TV show med mange seere vil du selge flere plater enn du hadde gjort om du ikke var der, sier Thue.

- Det gikk bra, sa Sondre Lerche selv.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere