RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sophie (12) sporløst forsvunnet

(Politiet)
Sist oppdatert:
Politiet i Tønsberg intensiverer nå jakten på den 12 år gamle jenta som har vært borte fra sitt hjem siden fredag kveld. Politiet utelukker ikke at det kan det kan dreie seg om en kriminell handling.

- Vi jobber ut i fra flere teorier. Det eneste vi vet er at hun frivillig har gått ut fra hjemmet. Om hun frivillig holder seg borte fra politiet og foreldrene, eller om hun er utsatt for en kriminell handling, vet vi ikke, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Skulle i butikken
Politiet håpet at publikum kan hjelpe til med å finne Sophie Hvitstein (12) som forlot sitt hjem klokken 18.30 fredag. Hun skulle da i butikken.

BER OM TIPS:

Politiet i Tønsberg er svært interessert i tips i saken. Har du sett jenta, eller sitter inne med andre opplysninger, ta kontakt med oss på tips@nettavisen.no Tipsene videresendes til politiet. Du kan også ringe politiets tipstelefon: 33 34 44 00

- Vi har mottatt mange tips som vi nå sjekker ut. Vi håper at alle som kan ha sett denne jenta tar kontakt med oss, sier Sakrisvold.

Politiet har blant annet oppsøkt venner av jenta, og gått gjennom pc og mobiltelefon i håp om å finne indikasjoner på hvor hun kan være.

- Det er ikke ofte at en 12 år gammel jente blir borte. Selv om det ikke behøver å ha skjedd noe kriminelt, så gjør vi alt for å få den unge jenta tilbake til sine foreldre, sier Sakrisvold.

Chattere avhørt
Jenta var en ivrig bruker av chattekanaler på Internett, og politiet frykter at hun kan ha møtt noen via Internett og at det kan ha tilstøtt henne noe kriminelt, melder TV 2 Nyhetene.

Politiet går nå gjennom videoopptak fra overvåkingskameraer i Tønsberg. De har også allerede avhørt personer som har chattet på Internett med den savnede tolvåringen.

- Vi har undersøkt datamaskiner fordi vi har opplysninger om at hun chattet med andre på Internett. De personene vil bli avhørt, noen av dem er allerede avhørt, opplyser Sakrisvold til NTB.

Tynn nylonjakke
Den savnede Sophie Hvitstein ble sist sett i 18.30-tiden fredag, og ble meldt savnet ved midnatt natt til lørdag. 12-åringen er 163 centimeter høy og har fyldig kroppsbygning. Hun har langt, mørkt hår og har en sølvring festet høyt oppe på høyre øre.

Hvitstein hadde ifølge politiet på seg en tynn, svart nylonjakke med lyseblå/blå striper på hver arm og svarte dongeribukser da hun forsvant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere