RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sorg på stampuben

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Victoria Pub i Kristiansand, hvor Sven O. Høiby var stamgjest, sørget onsdag over dødsfallet.

Personalet og gjestene på Victoria Pub i Kristiansand sentrum, som Sven O. Høiby besøkte ofte, ble overrasket og fortvilet etter å ha hørt nyheten om døden av Kronprinsesse Mette-Marits far.

- Det er veldig trist, for han var en kjernekar. Han var alltid høflig og godt likt blant kundene. Alle hadde lyst til å prate med ham, og mange ba ham å få lov til å ta seg bilder sammen med ham, for han var en kjendis, sier bartender på Victoria Pub Thor Oleissen.

Utestedet Victoria Pub i Markensgate i Kristiansand ble omtalt over hele landet da det ble kjent at Sven O. Høiby var stamgjest der. Det var også på denne puben at Kronprinsesse Mette-Marits far ofte drev med karaokesynging, og ved et par tilfeller ble han fotografert her sammen med Renate Barsgård, stripperen som senere ble hans kone.

- Vi har bilder av ham på veggen. Og vi har et portrett av ham malt på en ølkork av en hyggelig kvinnelig kunde som hadde lyst til å gi Sven Høiby en pressang, sier Oleissen.

Tone Olsen, daglig leder på Victoria Pub, hadde ikke til å kommentere Sven O. Høibys død.

- Alle snakker om Høiby nå. Vennene hans kommer sikkert innom i løpet av ettermiddagen. Det er mange har som kjente ham godt, sier Oleissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere