*Nettavisen* Nyheter.

Sovende Norway Cup-jente befølt

Politiet i Oslo leter etter to gutter som befølte en sovende Norway Cup-jente i natt.

02.08.05 11:44

Overgrepet skjedde inne i et klasserom på Nordstrand skole hvor jentelaget, som kommer fra en annen kant av landet, overnatter.

Våknet
- Vi fikk melding om hendelsen klokken 02.14. To gutter hadde tatt seg inn i klasserommet og befølte en jente når hun sov. Hun våknet, og da ble lyset slått på. De som var i rommet så de to guttene, sier operasjonsleder Grethe Løland ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Hun forteller at politiet har fått gode beskrivelser av de to gjerningsmennene.

- En politipatrulje ble umiddelbart sendt til skolen og skrev en anmeldelse på vegne av jenta. Nå har Manglerud politistasjon overtatt saken, sier hun.

- Ubehagelig
Spillerne i Stjørna Hill/Fevåg bor også på Nordstrand skole. I dag tidlig våknet de opp til nyheten om at en jente var befølt i et av klasserommene.

- Jeg ble kontaktet av svigermor som hadde hørt nyheten i media, og hun var redd for at det hadde skjedd med noen i laget vårt, sier en av laglederne til TV 2 Nettavisen.

- Vi synes dette er veldig ubehagelig, legger hun til.

Gir omsorg
Lucy Thoresen ved Norway Cups pressesenter sier at de har vært i kontakt med laget til den befølte jenta.

- Vi har tatt hånd om jentene og gitt dem den omsorgen og trøsten vi kan. Vi vil nå sørge for at de skjermes etter det som har hendt. Mange av dem var våkne i natt og trenger å sove ut, sier Thoresen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.