RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spanair-tiltak mot fulle trøndere

Sist oppdatert:
Spanair har fått nok av fulle trøndere på sine flyavganger. Nå vil flyselskapet innføre ekstra sikkerhetstiltak ved Trondheim Lufthavn i Værnes.

Senest søndag hadde Spanair problemer med en passasjer ombord i et fly på vei fra Værnes til Tenerife.

Måtte nødlande
I midten av oktober måtte et av selskapets fly, også da på vei fra Værnes, nødlande i Frankrike. Årsaken var at en mann reagerte voldsomt på å bli nektet alkoholservering.

- Vi må ta ekstra sikkerhetshensyn etter disse episodene. Vi må forsikre oss om at fulle passasjerer ikke får komme ombord på Værnes, sier Angie Bowen i Spanairs informasjonsavdeling til NRK.

- Gode rutiner
På flyplassen har SAS-selskapet Scandinavian Ground Services ansvar for å ta seg av Spanairs passasjerer. Stasjonssjef Tor Jakob Reitan er åpen for diskusjon med Spanair, men synes foreløpig rutinene er gode nok.

- For ikke mange dagene siden stoppet vi passasjerer som var synlig beruset. Disse fikk ikke dra på sydentur. Der er ikke ofte dette skjer, men inntrykket vi sitter igjen med er at dette er et økende problem, sier Reitan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere